• Byggmann

304 – BERGFRUE

ROMSLIG FAMILIEHYTTE
Overbygget inngangsparti skjermer for vær og vind, og leder deg inn i hytten. Du kommer først inn i vindfanget med muligheter for garderobe og oppheng av klær. Videre kommer du til gangen som gir deg tilgang til hyttens fire soverom, et baderom, en innvendig bod/garderobe og allrom. Allrommet inneholder stue-/kjøkkenløsning med mønt himling og en flott vindusfasade som skaper et lyst og innbydende rom. Fra gangen har du også tilgang til en hems, som gir rom for flere overnattingsgjester. Her er det også rom for lagring i to romslige kott.

Allrommet har en enestående vegg av vinduer som slipper inn lyset og naturen. Her har du god plass til et stort spisebord og en hyggelig sofakrok ved peisen. En lang kjøkkenbenk gir deg god arbeidsplass for tilbereding av deilige måltider. Taket over allrommet er dratt frem for et overbygd uteområde som du har tilgang til fra stue/kjøkken. Her kan du nyte en kopp kaffe under tak, mens du opplever naturen og stillheten utenfor.

Bergfrue er en innholdsrik hytte med plass til mange. Det innbydende allrommet lar deg nyte solnedgangen fra sofaen, mens maten står på ovnen og det knitrer i peisen. Fasaden er klassisk, med en vegg av vinduer fra gulv til tak som visker bort overgangen mellom ute og inne.

Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 80,3 m²
Bebygd areal: 110,9 m²
Største lengde: 13,2 m
Største bredde: 8 m
Antall soverom: 3

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.»

    Trykk her for å lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.